Turbina - gdzie sprawdzony serwis na śląsku?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • anjakub
    Classic
    • 2015
    • 2

Taka ładna..

• kesus
    Classic
    • 2013
    • 8

Witam wszystkich mam pytanie
    Od wczoraj auto w serwisie, diagnoza turbo. Szukam sprawdzonego szybkiego serwisu regeneracji turbin ze śląska, tylko proszę nie Turbotec już dwa razy się na nich naciąłem i nigdy więcej. Znajomy mówił mi coś o firmie z Radlina, ale dużo negatywnych komentarzy na ich temat jest? Poradźcie coś

Komentarz

• Piratka
      L&K
      • 2009
      • 1016

kesus, my robiliśmy tu http://www.tdituning.pl/

I w 10000% jesteśmy zadowoleni, w pełni profesjonalne podejście ...
      Na koniec auto poszło na hamownię i po wszystkim dodatkowo turbo zostało dostrojone :wink:

Naprawdę profesjonalne podejście od A - Z .
      :twisted: mała czarna :twisted:

Komentarz

• kesus
        Classic
        • 2013
        • 8

Zamieszczone przez Piratka
        kesus, my robiliśmy tu http://www.tdituning.pl/

I w 10000% jesteśmy zadowoleni, w pełni profesjonalne podejście ...
        Na koniec auto poszło na hamownię i po wszystkim dodatkowo turbo zostało dostrojone :wink:

Naprawdę profesjonalne podejście od A - Z .
        Ale oni chyba sami nie regenerują? Tylko gdzieś wysyłają? Auto mam już w serwisie mają mi dzisiaj zdjąć turbinę i coś z nią muszę zrobić Zna ktoś V-Turbo z Rybnika? W sumie do nich z Gliwic mam nie daleko. Niby tyle tych serwisów od regeneracji, ale znajdź tu dobry serwis :roll:

Komentarz

• Piratka
          L&K
          • 2009
          • 1016

kesus, ale turbo robił w Gliwicach :wink:
          :twisted: mała czarna :twisted:

Komentarz

• kesus
            Classic
            • 2013
            • 8

Dobra niech się dzieje co chce, turbo pojechało do v-turbo koleś przez telefon bardzo konkretny był 8) W ogóle fajnie bo nie musiałem załatwiać transportu i turbiny nigdzie zawozić, sami przyjechali do warsztatu i zabrali. Trzymajcie kciuki zobaczymy co będzie.

[ Dodano: Pią 05 Kwi, 13 08:26 ]
            Na tą chwilę mogę powiedzieć tylko WooW Turbo już wczoraj o 11 było u mnie, jak dla mnie jest to znakomity czas. Po zamontowaniu nawet sam mechanik zwrócił uwagę, że bardzo ładnie i cicho chodzi. Wiadomo jeden dzień, jeszcze teraz warunki niezbyt do testowania. Ale bardzo zadowolony jestem, śmiga lekko cicho i mam wrażenie, że lepiej ciągnie niż kiedykolwiek wcześniej. Oby wytrzymała jak najdłużej 8) Także Panowie po przetestowaniu firmy szczerze polecam, oby więcej takich v-turbo.pl

Komentarz

• steven33
              Classic
              • 2013
              • 1

A ja naprawiałem turbo w Wilczej pomiedzy Gliwicami a Rybnikiem, z polecenia mojego warsztatu, bo oni temu warsztatowi zlecają naprawy turbin, jak się okazało mieli rację - wszystko działa turbina wyglądała jak nówka, nazywaja sie Pama-Tech.

Komentarz

Pracuję...